uw presentatie op internet

Webdesign

Joomla Webmaster maakt graag jouw nieuwe website. Dat kan een totaal nieuw ontwerp zijn. Maar het is veel gunstiger om uit de honderden zogenaamde template designs een keuze te maken en die aan te passen aan jouw huisstijl en met jouw eigen teksten. Dat doe ik met veel creativiteit en op zo'n goede manier dat jouw bedrijf zich kan onderscheiden en zo jouw doelgroep bereikt. Kijk maar eens naar hoe verschillend websites eruit kunnen zien in deze voorbeelden.

Website maken

Wanneer je een zoekmachine vraagt : “website maken” dan vliegen de advertentie je om de oren en wordt je beloofd: “je kan het zelf”, “zonder technische kennis”, “web domein al voor € 0,49”, “Gratis website maken”. Hiermee zwem je maar al te vaak in een fuik. De fuik van een datacentrum of provider die je niet past. De fuik van een software die nu of op termijn niet bij je past of waar je nooit meer vanaf komt. De fuik van investeren in een oplossing die toch niet doet wat de demo beloofde tenzij …”. En ga zo maar door. Al deze en andere fuiken komen neer op eindeloos tijd en vaak extra geld besteden zonder het gewenste resultaat te bereiken. Er is maar een ding dat telt: is jouw website representatief is voor jouw organisatie, jouw dienst of product en of deze ook de klanten en contacten van jouw doelgroep oplevert.

Voordelige website om zelf te starten

Joomla Webmaster maakt al een volledig ingerichte website voor € 300. Dat is een website 

  • met je eigen tekst en afbeeldingen 
  • waar je meteen zelf mee aan de slag kunt
  • omdat alle technische en organisatorische basiszaken al voor je geregeld zijn

Kijk hier wat je daar allemaal voor krijgt.

Wat kost een maatwerk website

De vraag: “Wat kost een website dan wanneer ik Joonla Webmaster inhuur” is net zo moeilijk te beantwoorden als de algemene vraag: “wat kost een auto”. Ik ga graag met je in gesprek hoe jouw website eruit moet zien, welk doel je wil bereiken, welke functionaliteit onder de motorkap zit en wat  ervan verwacht wordt. Vraag een vrijblijvend gesprek ✉